Άνετη φιλική επικράτηση της Νίκης επί του Σαρακηνού

Η Νίκη Βόλου κέρδισε άνετα 6-1 τον Σαρακηνό, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Ξενοδοχείου “Μάνθος”, στα Χάνια Πηλίου.

Στο 6ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Τζιώρας με σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σάμπα Φαγιέ. Στο 31′ ο Σαποβάλοφ έκανε τη συρτή σέντρα, με τον Τζιώρα να πλασάρει με το αριστερό για το 2-0 της Νίκης.

Στο 36′ ο Τσιλιγγίρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε πολλά περιθώρια στον πορτιέρε του Σαρακηνού να αποσωβήσει το 3-0. Με τη συμπλήρωση 50 λεπτών ο Σαποβάλοφ με πλασέ έκανε το 4-0 για τη Νίκη.

Ο Σαρακηνός μείωσε στο 60′ με τον Κώστα Οικονόμου να σουτάρει με δύναμη στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων. Στο 75′ ο Δούμτσης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Γκαντέλιο να πλασάρει από το δεύτερο δοκάρι για το 5-1 της Νίκης. Δύο λεπτά αργότερα ο Δούμτσης σέρβιρε στον Σαποβάλοφ που δεν έχασε την ευκαιρία για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το έκτο για την ομάδα του. Στο 78′ η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στον Δούμτση να μπει στον πίνακα των σκόρερ, καθώς το δυνατό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στη φιλική αναμέτρηση δεν συμμετείχαν οι Θοδωρής Βερνάρδος και Δημήτρης Λίταινας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τα αρχικά σχήματα των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μυσιρλής, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κούφας, Γκαντέλιο, Αρίας, Σαλαμούρας, Σπυρίδης, Σαποβάλοφ, Τσιλιγγίρης, Τζιώρας

Σαρακηνός: Σάμπα, Καρράς, Αγγελής, Κανταρτζής, Ράπτης, Πετράκος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Μυλωνάς, Ζάχος, Παπαδημητρίου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις