Έδειξε τα δόντια του ο Σαρακηνός, 4-2 τον Πύρασο (50+ pics)

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Σαρακηνού με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 4-2 τον Πύρασο.

Οι πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που προτίμησαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σαρακηνού, αποζημειώθηκαν με το παραπάνω με τις δύο ομάδες να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, με έξι γκολ, με δυνατές μονομαχίες, με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και καλό ποδόσφαιρο.

Ο Σαρακηνός άνοιξε το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, βάζοντας δύσκολα στο συγκρότημα του Δημήτρη Φραγκούλη. Στο 4′ ο Οικονόμου έβγαλε με εκτέλεση φάουλ τον Ψιάνο σε θέση βολής, το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Ράπτης, με τον Πετράκο που είχε προωθηθεί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εναέριο τακουνάκι.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορα απάντηση, με τον Βλάχο. Ο Τόγιας έβγαλε τη χαμηλή σέντρα, με τον φορ του Πυράσου να στέλνει με πλασέ στο βάθος της εστίας του Φαγέ στο 13′. Στη συνέχεια οι άμυνες “έσφιξαν” με τις προϋποθέσεις για γκολ να περιορίζονται σε στατικές φάσεις μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδημητρίου ανέλαβε δράση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αρχικά στο 58′ έδειξε την κλάση του, όταν σε διώξιμο του Καρρά, κατέβασε με άψογο τρόπο την μπάλα, έκανε την κούρσα προς την εστία και από θέση τετ α τετ, εκτέλεσε τον Ράπτη, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι, ο Παπαδημητρίου σούταρε με καλές προϋποθέσεις, ο Ράπτης βρήκε απάντηση όμως το ριμπάουντ πήρε ο Τσελεπής που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 για τον Σαρακηνό.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Σαρακηνός δεν θα δυσκολευόταν να πάρει τη νίκη, ήρθε το γκολ του Καραγιώργου στο 86′ να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής του Πυράσου αρχικά με σουτ “σημάδεψε” το δοκάρι ωστόσο με επιμονή ξαναπήρε την μπάλα και με πλασέ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Φαγέ.

Τη φωτιά που άναψε ο Καραγιώργος και πήγε να φουντώσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα έσβησε ο Ιάσονας Παπαδημητρίου στο 91′. Ο Κουκουτής γέμισε από τα αριστερά, με τον επιθετικό του Σαρακηνού να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 4-2.

Σαρακηνός (Πανόπουλος-Κασιούρας): Φαγέ, Δημητριάδης (64’ Κουκουτής), Κανταρτζής, Πετράκος, Αγγελής, Καρράς, Οικονόμου, Ψιάνος,  Τσιανάκας (74’ Γκλαβίνης), Τσελεπής (65’ Ζάχος)

Πύρασος (Φραγκούλης): Ράπτης, Τόγιας, Κατσιγιάννης, Μιχόπουλος (69’ Θεοδωρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Αγιασιώτης (72’ Γκαραβέλας), Τσιότρας, Ροτζέριο,  Χειλάς (81’ Καραγιώργος), Νάστας (72’ Καρατσόλης), Βλάχος.

             

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις