Έναρξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου Βόλος 2004

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΒΟΛΟΣ 2004. Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

“Όλα είναι έτοιμα για μια ακόμη χρονιά – 6η συνεχόμενη χρονιά λειτουργίας – για την ακαδημία μας, να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί τα κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν τα μυστικά του, μέσα σε ένα υγιές και παιδαγωγικά – αθλητικά σωστό περιβάλλον.

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά η νέα αγωνιστική σεζόν για τις μικρές μας αθλήτριες, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί στις 4:30 μμ στα αποδυτήρια μας στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Θα ακολουθήσει στις 5:00 η πρώτη μας προπόνηση, με σημαντικές καινοτομίες τη φετινή χρονιά αλλά και αρκετές εκπλήξεις.

Η ιστορία του συλλόγου στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας μας, εγγυώνται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κάτι που αποδεικνύεται συνεχώς από την ανάδειξη νέων ταλέντων κάθε χρόνο και τη συμμετοχή τους στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Οι προπονήσεις των μικρών μας αθλητριών θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 5:00 έως 6:15 μμ και το Σάββατο από τις 12:00 έως 1:15 στο βοηθητικό του ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν με το σύλλογο με τους παρακάτω τρόπους:

☎️ Στα τηλέφωνα 6947802890 (Μαγαλιός Τηλέμαχος – Υπεύθυνος ακαδημίας) και 6970889639 (Κουσκούνη Έλενα – Προπονήτρια ακαδημίας)
📧 E-mail: [email protected]
Facebook: #volos2004

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις