Έχασε εντυπώσεις και δεύτερη θέση… ήττα της Δήμητρας στο Olympico

Η Δήμητρα αν και είχε μαθηματικές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν εκπλήρωσε τη δική της υποχρέωσε και τελικά ηττήθηκε με 4-2 στο “Ολίμπικο” από την Αγ. Άννα, παρόλο που η ομάδα της Ευξεινούπολης προηγούνταν με 0-2 στο ημίχρονο.

Αναμφισβήτητα οι παίκτες του Μ. Ανδρωνα επηρεάστηκαν από την αρνητική γι’ αυτούς εξέλιξη του παιχνιδιού στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου ο Διαγόρας επίσης στο ημίχρονο προηγούνταν με 0-2 του Σαρακηνού, ωστόσο όπως έδειξε το φινάλε, εκείνη η αναμέτρηση πήγε στην κόψη του ξυραφιού και αν τελικά κάτι άλλαζε εκεί, το “δράμα” για την ομάδα της Ευξεινούπολης θα ήταν απίστευτο.

Ωστόσο, η ιστορία έγραψε τελικά τη νίκη των γηπεδούχων και τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Δήμητρα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, στο οποίο διέγραψε εντυπωσιακή πορεία.

Στο 11’ και 15’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Θωμαΐδης με κεφαλιά και τις δυο φορές βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κι έδωσε προβάδισμα με 0-2 στη Δήμητρα.

Στο 41’ ο Βούλγαρης έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, αλλά στο τελείωμα σημάδεψε τη ρίζα της κάθετης δοκού των γηπεδούχων.

Στο πεντάλεπτο που ακολούθησε ως τη  λήξη του ημιχρόνου, ακολουθούν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την Αγ. Άννα που έδειξε τις διαθέσεις της, με τον Μπράνο να αντιδρά σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ όλες τις φορές.
Την πρώτη σε κεφαλιά του Κανδύλα, που απέκρουσε αρχικά ο Μπράνος και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι, σουτ του Ζαρίφη κι απόκρουση ψηλά το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και τέλος ατομική ενέργεια του Θ. Ζάγκα, που πέρασε και τον αντίπαλο αμυντικό, έκανε το σουτ, για να διώξει και πάλι με δυσκολία ο Μπράνος. Ετσι το 0-2 αποτέλεσε το σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο αποφασισμένοι, αλλά περισσότερο αποτελεσματικοί κι έτσι κατάφεραν να σκοράρουν  και μάλιστα τέσσερις φορές στο τελευταιο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Αρχικά στο 71’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο 15χρονος Μπαϊράμης(1-2), πέντε λεπτά αργότερα (76’) ο Αντωνίου έκανε την ισοφάριση (2-2), για να έρθουν τα γκολ που έδωσαν τη νίκη τους γηπεδούχους στο 85’ με τον Ζαφειρίου (3-2) και στο 89’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο επίσης 15χρονος Κολώνιας (4-2), που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Ζαρίφης, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (46’ K. Tσιουρέλης), Κανδύλας (60’ Μπαϊράμης), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (85’ Ζαφειρίου), Σπ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος (46’ Κολώνιας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Β. Τσιάτσιος (50’ Μπιρμπίλης), Ζαντιώτης, Νικηφοράκης, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (65’ Κακλιάς), Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αραπίτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις