Ήταν ανώτερος, κέρδισε δίκαια… ο Αίας τον Πρωτεσίλαο

Με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι δεδομένη, ο Αίας δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια εύκολη νίκη από τον Πρωτεσίλαο στο γήπεδο Πτελεού και να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, που τον έχει φέρει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Γ. Σιαμέτη έκανε την υπέρβαση και στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου το επόμενο Σάββατο (09/3) θα έχουμε τη συμμετοχή του στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σερ ότι έχει να κάνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να καθορίσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, σκοράροντας και τα δυο τέρματά τους στο α’ 45λεπτο και το τρίτο στο β΄ μέρος, όπου και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δικό τους τέρμα, καταφέρνοντας απλά να μειώσουν το σκορ.

Αρχικά  με πλασέ του Χειλά σε τετ α τετ, μετά από ασίστ του Κατσαβριά έγινε το 0-1 (18’), για να έχουμε δυο λεπτά αργότερα (20’) το 0-2, από ασίστ του Χειλά και πλασέ του Κατσαβριά αυτή τη φορά.

Στο β΄ μέρος με εκπληκτικό σουτ του Χειλά από πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, που έστειλε τη  μπάλα στο «Γ» της εστίας των γηπεδούχων στο 54’, για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 72’ με τον Απ. Λάμπο που πλάσαρε εύστοχα μετά από πάσα του Καλαμά, αφού πρώτα κατέβασε με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Χασιώτης, Ι. Λάμπος, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Καλαμάς (79′ Χριστοδούλου), Νικογιάννης (86′ Μπουρτζής), Σούδης, Απ. Λάμπος, Παναγιώτου.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας (65′ Κ. Κατσαβριάς), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος (60′ Κωστούλας), Τσόγκας (85′ Λαγός), Μπιρτσάι, Χειλάς (63′ Μπένος), Μακανίκας, Θ. Κατσαβριάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις