Αήττητος ο Θεσπρωτός με Ρότσα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Τον Θεσπρωτό υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου για την 16η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας με προπονητή τον Χουάν Ρότσα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό σε τρία παιχνίδια πέρυσι και φέτος και είναι αήττητη. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Θεσπρωτός είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό (το παιχνίδι είχε γίνει στο στάδιο του Αλμυρού), με τον Γώγο να ισοφαρίζει στο 90’, το γκολ που είχε σημειώσει ο Πόζογλου στο 18’. Εκείνο, μάλιστα, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Θωμά Γράφα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου στην Ηγουμενίτσα οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1. Δύο γκολ είχε πετύχει ο Ραμίρες και από ένα οι Μπίκας και Ευθυμίου. Για τον Ολυμπιακό είχε σκοράρει ο Φαζός.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός έχασε στις 24 Απριλίου με 1-0 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, με γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Κοντοές.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει δύο νίκες. Στο Πανθεσσαλικό είχε νικήσει με 3-0, με «χατ τρικ» του Κώστα Φλίγκου  (25/1/2017), ενώ στο δημοτικό γήπεδο της Ηγουμενίτσας οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς του β’ γύρου είχαν επικρατήσει με 2-1 (21/5/2017) με τέρματα των Αναστασίου και Κέρι, ενώ για τον Θεσπρωτό είχε σκοράρει ο Ντόκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις