Αγία Άννα: Επιστροφή Τσιουρέλη στην αγωνιστική δράση

Την επιστροφή του Σεραφείμ Τσιουρέλη στην αγωνιστική δράση ανακοίνωσε η Αγία Άννα.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σεραφείμ Τσιουρέλη, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ύστερα από μία σεζόν απραξίας.

Αδιαμφισβήτητα, ο Σεραφείμ κι η οικογένειά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον σύλλογο και την εύρυθμη λειτουργία του, στο πέρασμα των ετών. Αρκεί να αναφέρουμε πως, σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, ο Σεραφείμ, ύστερα από μία μακρά κι αξιοσημείωτη πορεία σε αρκετές ομάδες της πόλης μας, αγωνίζεται στην Αγία Άννα από την ίδρυσή της, συμβάλλοντας σημαντικότατα στην καθιέρωση της ομάδας μας στα υψηλά στρώματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ύστερα από την περσινή χρονιά, όταν και αναγκάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων, ενεργοποιείται εκ νέου, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας, στην προσπάθειά της να εκπληρώσει τους στόχους της.

Με την επισημοποίηση της «επιστροφής» του στο ρόστερ της Αγίας Άννας, ο Σεραφείμ Τσιουρέλης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην αγωνιστική δράση. Ύστερα από έναν χρόνο αποχής, παρακολουθώντας τους αγώνες ως θεατής, πείσμωσα! Θέλω να μπω ξανά στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Η Αγία Άννα είναι οικογένεια για μένα κι εύχομαι η φετινή μας προσπάθεια, πέρα από ένα καλό αποτέλεσμα, να μας χαρίσει όμορφες ποδοσφαιρικές εμπειρίες».

Σύσσωμη η οικογένεια της Αγίας Άννας εύχεται στον Σεραφείμ μία ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις