Αισιοδοξία και ενθουσιασμός στην “πρώτη” της μπασκετικής Νίκης (pics)

Την πρώτη της προπόνηση για τη σεζόν 2024-25 πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Τραγούδια και συνθήματα συνόδευσαν τους αθλητές στην έναρξη της προετοιμασίας τους με τους φίλους της ομάδας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Απόστολος, πετυχαίνοντας και το πρώτο «γούρικο» καλάθι της σεζόν.

Την παρουσίαση της ομάδας έκανε ο έφορος του τμήματος μπάσκετ, Βάιος Σταυρόπουλος.

Οι καλαθοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν οι εξής: Γιώργος Τσώλης, Κώστας Γκόλιας, Παναγιώτης Γεράκης, Διονύσης Παπούλιας, Χρήστος Βαλής, Γιώργος Μαυρογιάννης, Κωνσταντίνος Μόσιος, Αποστόλης Κωστούλας, Μιχάλης Πολίτης, Σάκης Κουτίνας, Άκης Κατηρτζίδης, Αχιλλέας Βλαχογιάννης, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Ηλίας Μόρας, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Τάσος Σπυρόπουλος, Σίμος Φιλίππου

Σύσσωμο παρευρέθηκε το τεχνικό επιτελείο: ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Τσώλης, το τεχνικό δίδυμο Στέλιος Τσαβές και Σπύρος Κατσαφούρης, η γυμνάστρια Χάιδω Καραπτσιά και ο υπεύθυνος στατιστικών Άκης Ανδρεόγλου.

Ο έφορος του τμήματος, Βάιος Σταυρόπουλος έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης
Οι νεαροί της ακαδημίας που ήταν παρόντες στην “πρώτη”: Κώστας Γκόλιας, Παναγιώτης Γεράκης, Διονύσης Παπούλιας, Γιώργος Τσώλης, Χρήστος Βαλής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις