Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Super League και μία αναβολή στο Κύπελλο Ελλάδας

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των αγώνων τόσο όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδος όσο και την Super League προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα.

Αρχικά, αναβολή προέκυψε στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16»  του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο κατόπιν σχετικού αιτήματος των πρασίνων. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 17:30 αλλά την ίδια μέρα πρόκειται να λάβει χώρα στην  Αγγλία  η κηδεία του άτυχου Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να φεύγει από τη ζωή στο σπίτι του στη Γλυφάδα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου σε ηλικία μόλις 31 ετών. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων αναμένεται να δώσει το παρών για αυτό και κατατέθηκε αίτημα αναβολής του παιχνιδιού στην ΕΠΟ, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα, η… μπάλα ίσως πάρει και ακόμη ένα από τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16». Κι αυτό γιατί, η διεξαγωγή τριών αγώνων την ίδια μέρα στο Λεκανοπέδιο (17:00 Αιγάλεω-ΠΑΟΚ, 19:30 ΑΕΚ-Αρης, 21:30 Καλλιθέα-Ολυμπιακός), σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο παιχνίδι της ίδιας μέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάεων για την 6η αγωνιστική της Euroleague (21:15), δεν βοηθάει τον προγραμματισμό της ΕΛ.ΑΣ. η οποία ζήτησε την αναβολή ενός ακόμη ποδοσφαιρικού αγώνα (πέρα από αυτόν του Παναθηναϊκού). Το επικρατέστερο προς αναβολή παιχνίδι σε αυτή τη φάση είναι αυτό του Ολυμπιακού καθώς οι Άρης και ΠΑΟΚ έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια τους, έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους.

Δύο νωρίτερα κι ένα… αργότερα

Παράλληλα, η Super League ανακοίνωσε και αλλαγή στις ώρες έναρξης τριών αγώνων στην 9η αγωνιστική η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτώβρη, ανακοίνωσε η Super League.

Συγκεκριμένα, τα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού άλλαξαν ώρα και πήγαν νωρίτερα ελέω του ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ που διεξάγεται στο ΣΕΦ την ίδια ημέρα (20:15) για την 4η αγωνιστική της Basket League. Πιο συγκεκριμένα, το κυριακάτικο (27/10) παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός θα εκκινήσει μια ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή στις 17:00 αντί για τις 18:00 ενώ η αναμέτρησης της ίδιας μέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 18:00 αντί για τις 20:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Τέλος, για… μεταγενέστερο χρόνο μετατέθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Καλλιθέα και Ατρόμητο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 17:00 αλλά τελικά το σφύριγμα της έναρξης αναμένεται να ακουστεί στις 21:30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις