Ανανέωσαν οι δύο “άσσοι” με Ανόρθωση

Με τα κυανέρυθρα και την νέα σεζόν οι δυο νεαροί και ταλαντούχοι point guard της ομάδας αφού συμφώνησαν με την διοίκηση και θα βρίσκονται στον σύλλογο και την νέα σεζόν. Οι δυο νεαροί διακρίθηκαν την φετινή σεζόν, αποτελώντας δυο βασικά γρανάζια της Ανόρθωσης που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με το τρομερό 24 στα 24.

Ο Άγγελος Σταθούρος έχει ύψος 1.90, είναι 22 χρονών, ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΑΕΒ Διμηνίου το 2007, το 2017 μεταπήδησε στον ΓΣ Βόλου, καταγράφοντας συμμετοχές στην ανδρική ομάδα από τα 16 του χρόνια.. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες αφού τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου(Β’ Εθνική & Γ’ Εθνική) και στην Ανόρθωση (Γ’ εθνική) ενώ διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο, για τα αμυντικά του προσόντα καθώς και για την δημιουργία φάσεων.

Ο Παναγιώτης Ζησόπουλος έχει ύψος 1.80, είναι φοιτητής στον Βόλο, είναι 21 χρονών όμως έχει εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνισθεί σε Μαρούσι (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου(Β’ Εθνική) και Ανόρθωση (Γ’ Εθνική) ενώ διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα, την εκρηκτικότητα του καθώς και για τα αμυντικά προσόντα.

*στην φωτογραφία οι δυο νεαροί αθλητές με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Γούκο Αναστάσιο..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις