Απέδρασε με νίκη από τη Στυλίδα ο ΓΣ Αλμυρού

Με γκολ του Παναγιώτη Κοντοβά, το οποίο προήλθε από χτύπημα πέναλτι, ο Γ.Σ. Αλμυρού πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Στυλίδας με 1-0, διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή εκτός έδρας νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Οικονόμου Τσαριτσάνης και Πιερικού.

Οι παίκτες του Αλμυρού ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο», σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σουτ του Λέντα στο 27’, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός παρουσιάστηκε καλύτερος, αν και η Στυλίδα ήταν αυτή που στο 50’ απείλησε το τέρμα του Σταυράκη με τον Μπουσάι (σουτ άουτ). Τελικά το γκολ για τον Αλμυρό ήρθε στο 77’. Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου της Στυλίδας, με την κα Τσιοφλίκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε ο Παναγιώτης Κοντοβάς, ο οποίος ήταν ψύχραιμος και εύστοχος, γράφοντας το 0-1.

Στο φινάλε της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 94’, σε σουτ του Μάλλιου η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε άουτ, για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Νάκας (ΕΠΣ Λάρισας)
ΣΤΥΛΙΔΑ: Κοντογιώργος, Τέγος (82’ Δήμας), Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάλλιος, Καραλής (79’ Χαλαστάνης), Μπουσάι (67’ Λιανός), Λέντας, Αγγ. Βαρυπάτης, Κολντρέου (56’ Μανιάς), Αλ. Κουφιώτης.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας (70’ Τσελεπής), Κόκκας, Δημηνάς, Χατζής (55’ Κοντοβάς), Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης (92’ Ναουμίδης), Γκίκας (79’ Τιμπλαλέξης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις