Απίστευτες δηλώσεις Βούζα στον Ηρόδοτο για… μεταφυσικές δυνάμεις – «Εξαφανιστείτε», λένε οι οπαδοί!

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή του Ηροδότου, Βασίλη Βούζα για… μεταφυσικές δυνάμεις μετά την ήττα από την Επισκοπή, ενώ οι οπαδοί «βράζουν» με τη διοίκηση, ζητώντας της να «εξαφανιστεί»!

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Έπαιξε ένα φανταστικό ποδόσφαιρο και μας κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς, για μας, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κερδίσουμε το ματς. Σα να υπήρχε μια μεταφυσική δύναμη που προκαθόριζε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Βασίλης Βούζας μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα του Ηροδότου από την Επισκοπή, στο τρίτο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας, έχοντας απολογισμό 0-1-2.

Τα λόγια του προπονητή της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση κι ακόμη περισσότερη η συνέχεια όσων είπε, όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος.

«Υπήρχε μια μεταφυσική δύναμη που δεν μας επέτρεπε να κερδίσουμε το παιγνίδι. Έτσι το σκέφτομαι και το λέω. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς σα να μην υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο. Πλέον ναι, μαθηματικά υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί πέρα όμως είναι πολλά τα στοιχεία που υπάρχουν για να τα δούμε και να τα μελετήσουμε».

Μετά το παιχνίδι με την Επισκοή, ακολούθησε και μία πολύ σκληρή ανακοίνωσε από το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη», που ζητάει να… υποβιβαστεί η ομάδα τους και να εξαφανιστεί η διοίκηση!

«Έχετε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια…Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο…Η υπομονή μας μαζί σας εξαντλήθηκε…Ήρθε η ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά…7 παιχνίδια μείνανε για την δίκη μας λύτρωση…Φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε να πέσει η ομάδα μας για να εξαφανιστείτε από προσώπου γης…Να μην σας ξαναδούμε και ευχόμαστε να μην σας είχαμε γνωρίσει και ποτέ…Παίξατε με τα όνειρα μας…Κάνατε τις δουλίτσες σας…Ήρθε η ώρα να φύγετε και μην τυχόν και κοιτάξετε πίσω…Δεν λέμε κάτι άλλο για την ώρα…ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα είμαστε και ας παίζουμε και στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ…Αλλά καθαροί, τίμιοι και χωρίς παρεμβάσεις…Η ντροπή ντράπηκε πλέον με εσάς…Μέχρι εδώ…», αναφέρουν.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις