Βοσνιάδης: «Δεν είναι τελικός αλλά μία νίκη θα μας δώσει ξεκάθαρη απόσταση»

Στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, σε δηλώσεις μετά τη νίκη-ανατροπή επί του Εθνικού Κεραμιδίου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως το ματς δεν είναι τελικός όμως μία νίκη θα δώσει ξεκάθαρη απόσταση από μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Αναλυτικά:

«Θα γεμίσει το γήπεδο-Να εκμεταλλευτούμε την έδρα και να πάρουμε τους τρεις επόμενους βαθμούς»

«Έχουμε καθορίσει όλοι ότι η ΑΕΛ και ο Ηρακλής θα παίξουν για την άνοδο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες στη μέση. Απορώ πως βγαίνει τόσο εύκολα έξω ο ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που φαινόταν ότι θα διεκδικήσει και το πήγαινε όμορφα, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς να βγαίνει μπροστά. Θα διεκδικήσει το στόχο που έχουμε βάλει και εμείς.

Νομίζω ότι η ομάδα που δε θα κάνει λάθη, σε παιχνίδια που φαντάζουν εύκολα, όπως για τον Ηρακλή το ματς με την Καβάλα, θεωρώ ότι θα δώσει τη μάχη της για να αντέξει στην κατηγορία, αν είσαι εκεί σοβαρός, τα ντέρμπι πιστεύω ότι θα δώσουν τη διαφορά. Εννοείται ότι είναι παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε, θα δουλέψουμε σωστά, για να δούμε πάνω στον αντίπαλο τι μπορούμε να κάνουμε. Θα έρθει με αλλαγή προπονητή, θα δούμε για κάτι καινούριο.

Εμείς τη δουλειά μας, την ομάδα μας, να βελτιωθούμε και να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε τον αντίπαλό μας. Πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος, θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι τεράστια η δύναμη που μας δίνει η έδρα, είναι τέτοια η ακουστική του γηπέδου που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον αντίπαλο και δίνει κουράγιο σε εμάς. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κοιτάξουμε να πάρουμε τους επόμενους τρεις βαθμούς.

Δεν είναι τελικός αυτό το παιχνίδι. Έχουμε βάθος ακόμα, θα διεκδικήσουμε πολλές νίκες μέχρι το τέλος όλες οι ομάδες, είναι πολύ νωρίς. Αλλά σίγουρα θα μας δώσει μια ξεκάθαρη απόσταση από έναν αντίπαλο, που φωνάζει και φαντάζει ότι θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις