Βοσνιάδης: «Εξαιρετική ομάδα ο Μακεδονικός – Δίκαια βρίσκονται μπροστά οι δύο ομάδες»

SUPERLEAGUE-2 / 2024-2025 / ˁщӁ - ́ʅď͉ʏӠ

Η ΑΕΛ επικράτησε άνετα του Μακεδονικού με 2-0 για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2, με τους «βυσσινί» να μένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στην κάμερα του monobala.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους», ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δίκαια οι δύο ομάδες είναι τόσο ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε

«Εγώ θεωρώ ότι αν δεν προηγούμασταν μπορεί να γυρνούσε το ματς εις βάρος μας. Εξαιρετική ομάδα ο Μακεδονικός και συγχαρητήρια στον Στέλιο Μαλεζά. Μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς και φτάσαμε στο ημίχρονο με… καθαρό σκορ. Στο β’ μέρος αποφασίσαμε να κάνουμε διαχείριση, με τον Μακεδονικό να κάνει τις δικές του ευκαιρίες, έκανε τις δικές του. Δίκαια βρίσκονται μπροστά οι δύο ομάδες.

Ο Βαφέας έχει παίξει πολλές φορές στο “6”, τόσο στη Super League, όσο και στη Β’ Εθνική. Για κάποιους δεν ήταν έκπληξη η χρησιμοποίηση του σε αυτήν τη θέση, όχι όμως σε εμάς. Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και ήρθε να παίξει σε δύο θέσεις. Μακάρι να είναι τόσο χρήσιμα όλα τα παιδιά και να βοηθούν την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις