Βούζας: Όλα είναι ρευστά, θα συζητήσουμε και βλέπουμε…

Ο Βασίλης Βούζας στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Πιερικό, αλλά και για το δικό του μέλλον στην ομάδα, τόνισε:

«Νομίζω το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής αδικεί την πορεία της ομάδας. Καταφέραμε ένα σκορ 3-1 να το μετατρέψουμε σε ισοπαλία 3-3, η οποία μας στενοχωρεί, καθώς θέλαμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με μία νίκη στην έδρα μας. Για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και γενικά όλους τους φιλάθλους.

Έγινε ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, είχαμε έλλειψη σωστής νοοτροπίας και σοβαρότητας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ισοφάριση. Μία εύκολη διαφαινόμενη νίκη κατέληξε σε ισοπαλία.

Είδαμε και κάποια παιδιά, τα οποία έχουμε αξιολογήσει αυτό το διάστημα και θα ξέρουμε από δω και πέρα ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επόμενο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι αρκετά δύσκολο και υψηλού επιπέδου.

Την Παρασκευή θα γίνει ένα παιχνίδι με τη Βέροια. Θα πάμε να παίξουμε για να βοηθήσουμε στη φιέστα που θα κάνει η Βέροια για την απονομή του πρωταθλήματος στο Βόρειο όμιλο. Οι υποχρεώσεις στη συνέχεια τελειώνουν, γιατί πολύ σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά»

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Είναι όλα ρευστά, είμαστε σε συζητήσεις και θεωρώ ότι θα καταλήξουμε κάπου. Θα το γνωρίσουμε τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις