Για το πρώτο διπλό ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κοζάνη

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα, στις 4 μ.μ., στο ΔΑΚ Κοζάνης την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο ερυθρόλευκοι θέλουν να πετύχουν τη πρώτη εκτός έδρας νίκη τους και να κλείσουν την “παρένθεση” της ήττας στο ΕΑΚ από τον Θεσπρωτό, την προηγούμενη αγωνιστική.

Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα έχουν απολογισμό στο πρωτάθλημα οι δύο σημερινοί αντίπαλοι.

H αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κοζάνη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιδεράκης, Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Παπακώστας, Καραστέργιος, Καμπέρης, Ζέρης, Κορέλας, Παπαδάκος, Παπαδήμος, Αρσένης, Μπάλλας, Γκουντρουμπής, Μπουμπούκης, Κατσαγεωργίου, Μαλαμούλης, Ματτέα, Κωστόπουλος Δ., Τασιούλης

Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος:

Αλεξάνδρεια – Κοζάνη 1:1

ΦΣ Κοζάνη (Χ. Βοριαζίδης): Σταυρίδης, Κουτσοσίμος, Καραφυλλίδης (61′ Πατσιαβούρας), Τενεκές, Κοκκινίδης, Λάμπογλουγ (61′ Τσελέπης ), Ντόνος, Καπετάνος (Κατανάς 85′), Σούκιας, Μίχος (75′ Ντινόπουλος), Βοριαζίδης

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 0:1

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Ζέρης, Καμπέρης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Αρσένης (78′ Κατσαγεωργίου), Ματτέα (78′ Μπουμπούκης), Παπαδάκος (70′ Κωστόπουλος), Γκουντρουμπής, Μπάλλας (63′ Κορέλας), Σκοπελίτης (λ.τρ 70′ Αναστασίου).

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παρασκευάς – Γιώργος Μπακάλης από την ΕΠΣ Καστοριάς. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Κακκαλένιος και Χρήστος Σιδερίδης από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις