Διαγόρας ώρα “μηδέν”: Η ΠΑΕ έκλεισε τις πόρτες στους φιλάθλους και ο Ερασιτέχνης “έκλεισε” το γήπεδο

Ο ΓΣ Διαγόρας πέταξε εκτός εγκαταστάσεών του την ΠΑΕ διότι αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο μόνο στους κατόχους των ακριβών καρτών διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η “απάντηση” του Ερασιτέχνη:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον σημερινο αγώνα 7-10-04 της ομάδας μας με τον Καμπανιακό, που θα διεξαχθεί στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου “Διαγόρας”, οι θύρες 5 και 6 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας.

Θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 2, και η είσοδος σε αυτήν θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των 300€ και των 500€.Η είσοδος θα πραγματοποιείται με ταυτοπροσωπία, ενώ τα εκδοτήρια για αγορά εισιτηρίων δεν θα λειτουργούν. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των υπευθύνων ασφαλείας και της αστυνομίας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

Η απάντηση του Ερασιτέχνη που πέταξε εκτός εγκαταστάσεων την ομάδα του Διαγόρα:

«Η διοίκηση του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 μετά από έκτακτο ΔΣ με αφορμή την προκλητική, απαράδεκτη και παράνομη απόφαση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ να αποκλείσει με το έτσι θέλω του φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ και όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους του νησιού στερώντας τους το δικαίωμα φασιστικά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο σημερινό αγώνα 7/10/2024 με αντίπαλο τον Καμπανιακό ενώ είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας την οποία έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους.

Αποφασίζουμε τα εξής: Άρουμε την φιλοξενία προς την ΠΑΕ από τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ από σήμερα!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις