Δύσκολο έργο με Ιεράπετρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει αύριο τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, μια ομάδα από τις πιο σταθερές του φετινού πρωταθλήματος, η οποία στο γήπεδό της παρουσιάζεται πολύ δυνατή.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Ιεράπετρα σε περίπτωση που νικήσει αύριο τον Ολυμπιακό πλασάρεται ψηλά στη βαθμολογία (θα φτάσει τους 27 βαθμούς) και θα έχει κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ιάλυσο στην έδρα της, που μπορεί να την… απογειώσει.
Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς) έχουν υποχωρήσει στη βαθμολογία και υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της τελευταίες μέρες.
Στον Ολυμπιακό μπορεί να έχουν τονίσει επίσημα πως ο στόχος της ανόδου έχει απομακρυνθεί και επιδίωξη της ομάδας είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παρατήσουν την προσπάθεια.
Κι αυτό, καθώς πολύ εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω, τη στιγμή που ένα σερί νικών μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά στη βαθμολογία και αντίθετα ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, χωρίς τους Παύλο Μητρόπουλο και Σεραφείμ Παπαϊωάννου που είναι τραυματίες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις