Ελεύθεροι δύο από τον Μακεδονικό – Ανακοινώνεται από τη Νίκη ο ένας

Ο Μακεδονικός γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Τσιλιγγίρη και Οδυσσέα Λυμπεράκη.

Ο πρώτος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου και ο δεύτερος στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Τσιλιγγίρη και Οδυσσέα Λυμπεράκη.

Ο 22χρονος (19/09/2001) Τσιλιγγίρης ήρθε στον Μακεδονικό το καλοκαίρι του 2022, με την επιστροφή της ομάδας στα επαγγελματικά σαλόνια. Σύντομα κατάφερε να διακριθεί για τις ικανότητες και το ταλέντο του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κερδίζοντας μάλιστα επέκταση συμβολαίο ήδη στα μισά της σεζόν. Σε δύο χρονιές με τα «πράσινα», ο Ξανθιώτης χαφ πραγματοποίησε 44 εμφανίσεις (2.217′), συνοδεύοντας τες από 3 γκολ.

Ο 26χρονος (05/06/1998) Λυμπεράκης ενσωματώθηκε στην ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενισχύοντας την προσπάθεια του Μακεδονικού να αναδειχθεί ως μια κεντρική πλέον δύναμη στην Super League 2. Και η προσφορά του Καβαλιώτη μπακ ήταν, φυσικά, σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (14 ως βασικός, 1420′), έχοντας και 2 ασίστ. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή.

 

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Γιώργο και τον Οδυσσέα για την προσφορά τους σε μια ιστορική σεζόν για τον Μακεδονικό και τους εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις