Επιστροφή Φλίγκου στην Αγία Άννα: «Εύκολη απόφαση»

Στην Αγία Άννα επέστρεψε ο Νίκος Φλίγκος μετά από δύο αγωνιστικές σεζόν. “Εύκολη” χαρακτήρισε την απόφασή του να ξαναφορέσει τη φανέλα του συλλόγου ο έμπειρος πορτιέρε, στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Φλίγκο.

Ο Νίκος είναι 35 ετών, κατάγεται από την Γαστούνη Ηλείας και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Αίαντα Γαστούνης, για να ακολουθήσει το πέρασμά του από ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρα Αμαλιάδας στην Γ’ Εθνική. Έκτοτε, η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία εκτυλίσσεται στο Νομό Μαγνησίας, έχοντας αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, και στην ομάδα μας, πέρα από τους Σαρακηνό, Γ.Σ. Αλμυρού και Ολυμπιακό Βόλου. Στην Αγία Άννα επιστρέφει ύστερα από δύο αγωνιστικές σεζόν, όντας έτοιμος να συνεισφέρει πρωτίστως αγωνιστικά, αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων της, βάσει της εμπειρίας και της προσωπικότητάς του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νίκος Φλίγκος έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου, κατά το κοινό τους πέρασμα από τον Αλμυρό, την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Το Δ.Σ. της Αγίας Άννας καλωσορίζει τον Νίκο πίσω στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της επισημοποίησης της επιστροφής του στην ομάδα της Αγίας Άννας, πραγματοποίησε ο Νίκος Φλίγκος, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, ύστερα από δύο χρόνια, στην οικογένεια της Αγίας Άννας. Η απόφασή μου να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία εδώ ήταν εύκολη, γνωρίζοντας και εκτιμώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Η σχέση μου με τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι εξαιρετική, γνωρίζω καλά πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες, ενώ έχω συνυπάρξει ποδοσφαιρικά και με τον κ. Κούρτογλου στον Αλμυρό, με την συνεργασία μας τότε να μου αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Εύχομαι όλοι στην ομάδα να έχουμε υγεία, γρήγορα να γίνουμε οικογένεια και σε αυτό το πλαίσιο να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις