Η Καλαμάτα 2019 τα είχε 400… και χθες έγιναν 350! (photos)

Αν και η ομάδα της Καλαμάτας είναι συμπαθέστατη και το ίδιο ο κόσμος της, κάποιοι κάτω από το αυλάκι προσπαθούν να διατηρήσουν μία κόντρα με τη Νίκη Βόλου, με αποκλειστικό στόχο τα «παράσημα» από τους «κολλητούς» τους από τον Βόλο.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε τον χρόνο και την όρεξη να ασχοληθούμε με τη πρωταθλήτρια του Νότου που παρά τα εκατομμύρια του κ. Πρασσά δεν κατάφερε να πάρει την …εύκολη αδειοδότηση της Σούπερ Λιγκ 2 από την ΕΠΟ, βγάζοντας από τα ρούχα του τον μεγαλομέτοχο της Μαύρης Θύελλας.

Αφορμή για το παρόν άρθρο είναι ένα πρόσφατο δημοσίευμα του sportstonoto.gr που αναφέρεται στη Νίκη Βόλου και στην ημερομηνία έγκρισης της Α.Μ.Κ., η οποία σύμφωνα με το αθλητικό portal που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Καλαμάτας, γράφει πως αυτή της «Μαύρης Θύελλας» προηγήθηκε.

Ας δούμε τι αναφέρει το άρθρο του sportstonoto:

“Δύο ημέρες μετά βέβαια από αυτήν την Μαύρης Θύελλας, τελικά από χθες  Τρίτη 13 Ιουλίου τελικά το σχετικό έγγραφο αναρτήθηκε.

Στο ΓΕΜΗ βέβαια απο 12/7 υπάρχει η απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ Καλαματας (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ

151917360000) για την αύξηση Μ.Κ. και απο 13/7 η Πιστοποίηση για την αύξηση του ότι καταβλήθηκαν δηλαδή τα χρήματα”.

Αν και είναι άνευ ουσίας, ας δούμε αν τελικά προηγήθηκε η ανάρτηση της έγκρισης της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Καλαμάτας σε σχέση με τη Νίκη Βόλου.

Τα επίσημα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στο Γ.Ε.ΜΗ για τις δύο ΠΑΕ όπου φαίνεται ξεκάθαρα και ευδιάκριτα πως οι αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων των δύο ποδοσφαιρικών εταιριών καταχωρήθηκαν την ίδια ημερομηνία, στις 13-7-2021

Εξετάζοντας λεπτομερώς τα δύο έγγραφα…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019;

Βεβαίως εξετάζοντας με περισσότερη λεπτομέρεια την ανακοίνωση για την Καλαμάτα, μας δημιουργήθηκε η απορία αν πρόκειται για την ίδια ομάδα ή για κάποια άλλη που ιδρύθηκε το 2019. Ενώ στην επωνυμία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρεται το 1924 που είναι και το έτος ίδρυσης του Συλλόγου, στο έγγραφο που αφορά την Καλαμάτα η επωνυμία είναι “Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”

Πώς γίνεται τα 400.000 ευρώ Μετοχικό Κεφάλαιο να γίνονται 350.000 ευρώ;

Μία άλλη απορία που δημιουργείται σε όσους δεν έχουν μνήμη …χρυσόψαρου, είναι πως ένα Μ.Κ. 400.000 ευρώ που ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων έγινε 350.000 ευρώ;

Ας θυμηθούμε για όσους ξέχασαν τι έγραφε το σχετικό άρθρο του sporstonoto με ημερομηνία 18 Ιουνίου 2020:

 

 

Καμία Α.Μ.Κ. σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του Γ.Ε.ΜΗ

Αν και δεν είχαμε καμία όρεξη να αναζητήσουμε πληροφορίες για την ΠΑΕ Καλαμάτα 2019 στο Γ.Ε.ΜΗ., το κάναμε για την έγκυρη πληροφόρηση των φίλων του ιστορικού συλλόγου. Καμία αύξηση Μ.Κ. στα 400 χιλιάδες ευρώ δεν αποφάσισε το Δ.Σ., ούτε φυσικά και έγινε.

Για του λόγου το αληθές: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/151917360000

Άλλωστε επαληθεύεται και με πρόσφατο άρθρο του sportstonoto.gr που αναφέρει πως ο κ. Πρασσάς έβαλε 500 χιλιάδες ευρώ για την Α.Μ.Κ. και την εγγυητική. Βέβαια, για την ακρίβεια είναι 450 χιλιάδες ευρώ καθώς υπήρχαν τα 50.000€ από την ίδρυση της εταιρίας.

 

Αυτά προς το παρόν για τη συμπαθέστατη Καλαμάτα που της αξίζει καλύτερη μεταχείριση όσον αφορά την ενημέρωση των πολυπληθών οπαδών της…

Υ.Γ. Ανάξιο σχολιασμού το σχόλιο πως η Νίκη Βόλου θέλει να παίξει στον εύκολο όμιλο του Βορρά… Μία απλή ανάγνωση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στον Βόρειο Όμιλο σε σχέση με αυτόν του Νότου αρκεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις