Η Καρίνι ζήτησε συγγνώμη στην Κελίφ: «Είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται, όπως εγώ»

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την Αλγερινή αντίπαλο της, Intersex Ιμάνι Κελίφ για τον αμφιλεγόμενο αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αισθάνθηκε η Άντζελα Καρίνι.

Η Ιταλίδα πυγμάχος υποστήριξε ότι η εγκατάλειψη του αγώνα ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνει, όμως εξέφρασε τη λύπη της που δεν έσφιξε το χέρι της Κελίφ μετά.

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει την Ιμάνι. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τίποτα για την αντίπαλό μου, εκτός από ένα πράγμα: δεν έχει να κατηγορήσει τον εαυτό της για τίποτα. Είναι μια γυναίκα που ήρθε για να αγωνιστεί, όπως κι εγώ. Ποια είμαι εγώ για να την κρίνω; Δεν είναι στο χέρι μου να το κάνω εγώ, είναι στο χέρι άλλων», τόνισε η Ιταλίδα μιλώντας στη γαλλική «Le Figaro».

Για τον αγώνα, είπε: «Αμέσως είπα στον εαυτό μου “κάτι δεν πάει καλά”. Ένιωσα το χτύπημα. Με πόνεσε. Πολύ. Δεν με έχουν βγάλει νοκ άουτ. Μέχρι σήμερα δεν είχα φύγει ποτέ από το ρινγκ πριν το τέλος του αγώνα. Είμαι πολεμίστρια. Αλλά ακόμα και οι πολεμιστές, όταν βλέπουν πως η μάχη έχει τελειώσει, καρφώνουν τα σπαθιά τους στο έδαφος και παραδίδονται».

Για το γεγονός ότι δεν χαιρέτισε την αντίπαλό της πριν αποχωρήσει, σχολίασε«Έκανα λάθος. Έφυγα από το ρινγκ γεμάτη οργή. Δεν έχω αφήσει ποτέ αγώνα χωρίς να χαιρετίσω την αντίπαλό μου. Ζητώ συγγνώμη από την Ιμάνι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις