Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Σαρακηνός – Ρήγας Φεραίος | Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Σαρακηνού με τον Ρήγα Φεραίο.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και το 1-1 ήρθε δίκαια, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Οικονόμου έκλεψε σε καίρια θέση από τον Αποστολίδη και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Ρήγα.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αποστολίδη που πήρε το “αίμα” του πίσω. Σε κόρνερ από τα αριστερά, ο Σάμπα απομάκρυνε λανθασμένα με τον παίκτη του Ρήγα να στέλνε με εναέριο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 10ο λεπτό ο Οικονόμου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 35′ ο Ρήγας ισοφάρισε και τα δοκάρια. Ο Βαϊόπουλος με προσωπική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον Κόντρα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής εναλλάσονταν με τις δύο ομάδες να έχουν τα καλά τους διαστήματα και να χάνουν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν το σκορ στο 1-1.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σάμπα Φαγιέ μετά το λάθος και το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε η ομάδα του, ήταν αλάνθαστος ενώ στο ημίχρονο ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Φαγιέ, Χατζηεφραιμίδης, Κουκουτής, Πετράκος, Σταματίου, Καρράς, Τσελεπής, Ζάχος, Τσιανάκας, Οικονόμου, Παπαδημητρίου. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Γράντας, Κύρκος, Γκλαβίνης, Κανταρτζής, Σακελλάρης, Μυλωνάς, Κοκκώνης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Καραμπούζης, Βαϊόπουλος, Σπαθής, Γκάγκας, Αποστολίδης, Σέσι, Κόντρα, Γάρος, Τόμε, Ζαρκαδής. Επίσης, έπαιξαν οι: Μπαλιού, Ντάνιελ, Χασάπης, Μπαλαμώτης.

   

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις