“Καυτός” Ιούνιος για Ολυμπιακό Βόλου

Ο μήνας Ιούνιος θα είναι καθοριστικός για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα άτομα που θα αναλάβουν να λειτουργήσουν την ΠΑΕ και να οδηγήσουν τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αύριο Τετάρτη συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με θέμα συζήτησης τον ορισμό ημερομηνίας για τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης. Δύο είναι οι ημερομηνίες που φαντάζουν ως πιθανές. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και η δεύτερη η 19η Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και η τεχνική ηγεσία. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες που μπορούν να σταθούν επάξια στη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα είναι κακό για τον Ολυμπιακό να χαλάσει ο περσινός βασικός κορμός. Η ομάδα θεωρείται πετυχημένη, βάσει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα και των αποτελεσμάτων που σημείωσε.

Οι παίκτες περιμένουν να συζητήσουν με τους ανθρώπους της διοίκησης τις προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας και τη νέα χρονιά.

Το ίδιο ισχύει, βέβαια και για τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη και τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα. Όλοι τους επιθυμούν να παραμείνουν το τεχνικό τιμ της ομάδας, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα, όταν και θα γίνουν γνωστά τα άτομα που θα αναλάβουν τη λειτουργία της ΠΑΕ και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις