Κοζάνη για το ματς με Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν υπάρχουν περιθώρια…»

Για το δύσκολο παιχνίδι στο ΕΑΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και το γεγονός ότι δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, επεσήμανε η Κοζάνη με ανακοίνωσή της .

Αναλυτικά:

«Η ήττα της Κυριακής μέσα στο ΔΑΚ Κοζάνης  από την Αλεξάνδρεια με σκορ 1-2  πείραξε, προβλημάτισε, έδωσε μαθήματα αλλά και μας  πείσμωσε.

Η νεανική μας ομάδα  θέλει και μπορεί με το καλό της πρόσωπο-που φάνηκε στα προηγούμενα ματς-να φτάσει στο στόχο που έχουμε θέσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωθούμε και να επανέλθουμε στην καλύτερη κατάσταση που μπορούμε να βρεθούμε.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και το γνωρίζουμε.

Θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε και υπάρχει πίστη από όλους μας  πως στο  τέλος θα τα καταφέρουμε.

Υπάρχει κι ο κόσμος που είναι δίπλα μας, που μας στηρίζει  και   χειροκροτεί  τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας  και τους ευχαριστούμε θερμά.

Μας δίνουν ώθηση  και δύναμη για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε …

Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου  και δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνουμε άλλο πίσω.

Το Δ.Σ του Φ.Σ.  Κοζάνης »

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις