Κοιτάζει Καλουλού ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του δεξιού μπακ της Αζαξιό, Ζεντεόν Καλουλού εξετάζει ο Ολυμπιακός, που θα περιμένει πάντως, τις εξελίξεις με τους Ελαμπντελαουί και Γκασπάρ.
Στη γαλλική αγορά έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός για μία τουλάχιστον μεταγραφή και στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες έχει έρθει το όνομα του Καλουλού. Ο 23χρονος δεξιός μπακ της Αζαξιό έχει πέσει στο τραπέζι για τους «ερυθρόλευκους», με την περίπτωσή του ωστόσο, να μην είναι απλή.

Κι αυτό διότι προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην β΄ κατηγορία της Γαλλίας, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές αλλά και γερμανικές ομάδες.

Ο Καλουλού παίζει κυρίως ως δεξιός μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει άνετα και τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» λόγω Καρεμπέ, Μοντεστό και Ανιγκό έχουν καλές πιθανότητες αν θελήσουν να προχωρήσουν την περίπτωση αυτή, αρκεί φυσικά να μην μπει δυνατά κάποια αγγλική ή γερμανική ομάδα.

Οι εξελίξεις πάντως, θα εξαρτηθούν από την κατάληξη της υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά και αυτής του Γκασπάρ, με την αγορά του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει σημαντικές πιθανότητες να προχωρήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις