“Λευκή” ισοπαλία στο φιλικό της Νίκης με την ΑΕΚ Β’ (pics)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ Β’ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Πορταριάς, παρουσία φίλων των δύο ομάδων.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να χαρακτηρίζουν τα πρώτα 45 λεπτά. Σε κάποιες περιπτώσεις ο κ. Δημητριάδας υποχρεώθηκε να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση για να δοθούν συστάσεις για περισσότερη ηρεμία, καθώς ο χαρακτήρας του φιλικού κινδύνευε να χαθεί…

Οι κιτρινόμαυροι κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα, μπλόκαραν την ανάπτυξη της Νίκης αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Σούλη. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου χωρίς να κινδυνεύει στα μετόπισθεν δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο πρέσινγκ των αντιπάλων με αποτέλεσμα πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην και ειδικά στα πρώτα λεπτά η Νίκη θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Η είσοδος του Λίταινα στον άξονα, δίπλα στον Σαλαμούρα και η παρουσία του Βερνάρδου στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, έδωσαν στους κυανόλευκους τη δυνατότητα να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου, να ηρεμήσουν το παιχνίδι τους και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ. Μόλις το πρώτο λεπτό της επανάληψης το αριστερό σουτ του Βερνάρδου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαλαμώτη. Στο 72’ η Νίκη άγγιξε το γκολ, όμως το τεχνικό σουτ του Σπυρίδη από τη γωνία της περιοχής, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της κιτρινόμαυρης εστίας.

Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια έριξαν το τέμπο του αγώνα, με αποτέλεσμα η λευκή ισοπαλία να παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης (46’ Τσέλιος), Οικονομόπουλος, Κούφας, Βλάχος (46’ Λίταινας), Γκαντέλιο, Αρίας, Σαλαμούρας (83’ Τζιάνης), Τσιλιγγίρης (75’ Κουτσιμπάνας), Σπυρίδης, Σαποβάλοφ (46’ Βερνάρδος), Τζιώρας (60’ Δούμτσης)
Δοκιμάστηκαν ένας Σενεγαλέζος κι ένας Ιρακινός ποδοσφαιριστής που πέρασαν στις θέσεις των Γκανέλιο και Σπυρίδη

ΑΕΚ Β’ (Κούστας): Μπαλαμώτης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας, Μαρούτσης, Ρουκανάκης, Μαχαίρας, Σόσα, Κοντονίκος, Γκολφίνος
Αγωνίστηκαν και οι: Πανορμίτης, Παρράς, Σβίγκος, Κυρσανίδης, Κολιμάτσης, Παπαζήσης, Κοντορουχάς, Ανδρικόπουλος, Ανθής, Παυλίδης, Κολιμάτσης, Βαλκάνης, Κυρσανίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις