Μετά τις εκλογές τα …σενάρια για Ηρακλή

Άδεια και… απόκοσμα είναι από χθες και πάλι τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα μετά και την επιστροφή του Στάθη Καραντώνη στις ΗΠΑ. Ο αντιπρόεδρος των κυανόλευκων έπειτα από μία δεκαήμερη παραμονή στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στη βάση του όπου και θα συναντήσει τον Θανάση Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος θα ενημερωθεί από κοντά για τις επαφές και συζητήσεις που έκανε ο στενός του συνεργάτης όσον αφορά τη νέα χρονιά και κυρίως το πού θα αγωνίζεται ο Ηρακλής. Ωστόσο όπως αμφότεροι μεταφέρουν οι όποιες εξελίξεις και κυρίως όσον αφορά το θέμα απόκτησης ΑΦΜ θα υπάρξουν μετά την 26η Μαΐου. Ημερομηνία που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές και στις οποίες ο Αχιλλέας Μπέος διεκδικεί την επανεκλογή του ως δήμαρχος Βόλου.

Μπορεί μετά τις συνεχείς διαψεύσεις τόσο της θεσσαλικής ομάδας όσο και του Ηρακλή το θέμα απόκτησης του ΑΦΜ από τους κυανόλευκους να… πάγωσε, μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι πολλές, όμως ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει κοπεί. Είναι δεδομένο και αυτό τονίζουν οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας ότι θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να πείσουν τους ανθρώπους του Βόλου για το συγκεκριμένο… project.

Το οποίο αποτελεί μονόδρομο, πόσο μάλλον αν την προσεχή Τετάρτη-ή όποτε τελικά αποφασιστεί- η ΕΠΟ δεν συναινέσει στη συμμετοχή 14 ομάδων στη νέα Super League 2. Μόνο που για να πάρει ο Θανάσης Παπαδόπουλος το ΑΦΜ είτε του Βόλου είτε άλλης ομάδας πρέπει να δείξει ότι έχει τη διάθεση να πληρώσει… Αδρά μάλιστα μιας και θα πρέπει να δημιουργήσει και ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.

Πηγή:Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις