Μεταγραφικό… μπαμ με Στεφάνοβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου τον περασμένο Ιανουάριο, δίχως ωστόσο ο Σέρβος μέσος να αγωνιστεί με την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τα χαρτιά του (στη φωτό ο Στεφάνοβιτς όταν είχε υπογράψει τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό). Η μεταγραφή, τότε, δεν προχώρησε, όμως μερικούς μήνες αργότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν το μεταγραφικό… μπαμ και φέρνουν στην ομάδα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του goalpost.gr, τον Σέρβο άσο.

Ο Στεφάνοβιτς έχει παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς έχει αγωνιστεί με την Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και με τα Τρίκαλα, τον Άρη και τη Δόξα Δράμας στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στεφάνοβιτς αναμένεται αύριο Σάββατο στο Βόλο και από τη Δευτέρα θα αρχίσει προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ενισχύεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ανασταλτικό μέσο και ακραίο επιθετικό. Όλοι τους είναι παίκτες πρώτης γραμμής και έρχονται στην ομάδα ως παίκτες ενδεκάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις