Με καρδιά πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός Βόλου 2-1 τον Πύρασο

…και στο τέλος κερδίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει χτίσει χαρακτήρα νικητή και αυτό τον βοήθησε να πετύχει την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι αντίκρυσαν κατάματα την πρώτη τους απώλεια βαθμών κόντρα στον Πύρασο ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με έμπνευση και εκτέλεση του Τασιούλη στο 8’. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ελίχθηκε από αριστερά και με ωραίο, τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιλίγκου για το 1-0.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 22’όταν το σουτ του Αραπίτσα απομάκρυνε στη γραμμή ο Κακάμη ενώ στη συνέχεια ο Σταυράκης πρόλαβε τον Ρακή που επιχείρησε την προβολή. Τρία λεπτά αργότερα ο Λάμπος αστόχησε με κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο Πύρασος συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση και στο 36’ το μακρινό σουτ του Ροτζέριο εξουδετέρωσε ο Σταυράκης.

Με ευκαιρία για τους Αγχιαλίτες άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Αγιασιώτης έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ στο 47’. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Εξαίρεση ένα σουτ του Αναστασίου στο 55’ που πέρασε άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς κυλούσε προς το φινάλε χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι την εικόνα και το σκορ, ήρθε το πεντάλεπτο των καθυστερήσεων να προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Ο Πύρασος κέρδισε πέναλτι στο 91’ σε ανατροπή του Αραπίτσα, με τον Ροτζέριο να ευστοχεί ένα λεπτό αργότερα από τα έντεκα μέτρα. Ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της αγχιαλίτικης ομάδας δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε άμεσα απάντηση. Ο Πετράκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπακώστας με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τη βολιώτικη ομάδα. Στο 96’ ο Σταυράκης με μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Ροτζέριο, κράτησε το 2-1 και το απόλυτο των νικών για την ομάδα του.

Πύρασος: Τσιλίγκος, Μιχόπουλος, Κατσιγιάννης (81′ Νίνος), Ρακής, Λάμπος, Τσιότρας, Αγιασιώτης (63′ Παπαδόπουλος), Γ. Θεοδωρόπουλος (81′ Γκαραβέλας), Καραγιώργος (70′ Αλαμάνης), Ροτζέριο, Αραπίτσας.

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης (83′ Κατσαγεωργίου), Κούλπας, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Κυρίτσης, Μπλατσέρης (63′ Σέττος), Τασιούλης (83′ Παπαϊωάννου), Αναστασίου (89′ Ματέα), Σκοπελίτης (63′ Πετράκος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις