Με Φήκη συνεχίζει να προετοιμάζεται και να “κατασκοπεύει” ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίζεται, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα κι απρόοπτα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με καθημερινές προπονήσεις στο αθλητικό του κέντρο, στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Στο πλαίσιο αυτού, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν, την προσεχή Κυριακή (4/9, 17:30) το τέταρτο φιλικό παιχνίδι τους, με αντίπαλο την Φήκη, εκτός έδρας. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο τεστ τους, ύστερα από αυτό κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, με αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν και στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεδομένα, τέτοιες φιλικές αναμετρήσεις έχουν διπλό όφελος για τον Σάκη Θεοδοσιάδη, καθώς, από τη μία, βοηθούν τους παίκτες του να βρουν τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει της συνέχειας, από την άλλη, όμως, επιχειρείται, παράλληλα, κι ένα τύπου… “σκάουτινγκ” του αντιπάλου, ενόψει της χρονιάς που έρχεται.

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Φώτη Καρατσόλη, του οποίου ο τραυματισμός είναι σοβαρός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις