Μπαράζ ανανεώσεων στον ΑΟ Τρίκαλα

Έξι ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα.

Έτσι μετά τους Γιάννη και Νίκο Σκόνδρα στον ΑΟ Τρίκαλα παραμένουν ο 20χρονος αμυντικός χαφ Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Βασιλείου, ο 20χρονς μεσοεπιθετικός Χάρης Σαμαντάς, ο 19χρονος αμυντικός χαφ Παναγιώτης Μπέκας, ο 24χρονος αμυντικός Χρήστος Κατσαντώνης και ο 22χρονος αμυντικός Θοδωρής Μαγκούτης.

Οι ανακοινώσεις:

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Κωστόπουλο.
Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και είναι από τα νέα παιδιά που ξεχώρισαν τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της ομάδας μας.
Παναγιώτη σου ευχομάστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Βασιλείου.
Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας προσπάθησε να βοηθήσει στον στόχο της ομάδας μας κερδίζοντας παράλληλα πολλές εμπειρίες.
Αλέξανδρε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Χάρη Σαμαντά.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας ήταν από τους διακριθέντες στην προσπάθεια του συλλόγου στην επιθετική γραμμή.
Χάρη καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο αμυντικό μέσο Παναγιώτη Μπέκα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας είχε αξιόλογη παρουσία.
Παναγιώτη καλή επιτυχία και με πολλή δουλειά!

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο Τρικαλινό αμυντικό Χρήστο Κατσαντώνη.
Γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομών του ΑΟΤ , έχει συμβάλλει τα τελευταία χρόνια με την μαχητικοτητα του στα μετόπισθεν της ομάδας.
Χρήστο καλή επιτυχία και συνέχισε την σκληρή δουλειά!

Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο Τρικαλινό αμυντικό μέσο Θοδωρή Μαγκούτη.
Ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες στον χώρο του κέντρου ωστόσο επέστρεψε υγιής και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις