Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Βόλος με Παναιτωλικό (pregame)

Επιστροφή στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Βόλο. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Παναιτωλικό (Novasports 3), για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βόλος παραμένει χωρίς νίκη από τις 17 Οκτωβρίου, καθώς τελευταία φορά που πανηγύρισαν το «τρίποντο» οι «κυανέρυθροι» ήταν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 5η αγωνιστική. Ακολούθησαν έξι παιχνίδια, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Οι «κυανέρυρθοι» οφείλουν να κερδίσουν το παιχνίδι και να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Την τελευταία αγωνιστική παίζουν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα 21/12.

Ο Παναιτωλικός είναι από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει μόλις μία νίκη, αυτή επί της ΑΕΛ εντός έδρας με 2-1, την περασμένη Δευτέρα. Επίσης, έχει να επιδείξει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με έξι γκολ, ενώ έχει δεχθεί 15.

Τα πλάνα του Λόπεθ
Ο Άνχελ Λόπεθ εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να στερηθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι τις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών, που για διάφορους λόγους παραμένουν εκτός. Ο Φράνκο Φεράρι αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα να αποτελεί εφεύρεση του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου. Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός αποτελεί σημαντική απουσία για τους «κυανέρυθρους», καθώς δεν έλειψε φέτος από κανένα παιχνίδι του Βόλου, μετρώντας 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Τραυματίες παραμένουν οι Ζαν Μπαριέντος και Τάσος Τσοκάνης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση με το νέο χρόνο. Ο Σέρτζιο Τέκιο είναι ανέτοιμος και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ τραυματίας είναι και ο Τάσος Κρητικός.
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Παραμένει άγνωστο αν θα καθίσει εκ νέου κάτω από τα δοκάρια ο Μπόρις Κλέιμαν, που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Αστέρα (απέκρουσε πέναλτι) ή θα δούμε και πάλι, ως βασικό, τον Θανάση Γκαραβέλη. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντεντάκης, ενώ το πιθανότερο είναι ο Κιάκος να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κολόμπο και Σάντσες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριένστρα και Νίνης. Η μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Ουάρντα, Μαρτίνες και έναν εκ των Περέα, Μπαρτόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας, ο οποίος με πέντε γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Λογαράς, Κανελλάκης, Μπάλας, Μήτογλου και Τέκιο.

«Σφυρίζει» ο Φωτιάς
Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας και Νικόλαος Πάγκαλος από την ΕΠΣ Λασιθίου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα και AVAR ο Μιχαήλ Παπαδάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις