Νίκησε κι “έπιασε” κορυφή η Αγχίαλος (+Βαθμολογία)

Η Αγχίαλος ήταν η νικήτρια της εξ αναβολής αναμέτρησης με τον Ιάσονα Αλ. Μεριάς, επι του οποίου επικράτησε στην έδρα της με 1-0. Το παιχνίδι ήταν αρχικά ορισμένο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ (28/11), αλλά τότε δεν είχε διεξαχθή λόγω καιρικών συνθηκών.

Από ένα ημίχρονο καλή απόδοσης είχαν οι δυο ομάδες. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, αύξησαν την πίεσή  τους οι φιλοξενούμενοι στο β’ 45λεπτο, όπου δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι πολλές ήταν οι απουσίες για την ομάδα της Άλλης Μεριάς.
Ένα αυτογκόλ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων. Ο Αμπριγιάν έκανε το γύρισμα, εκεί όπου ο  Σαββάκης δεν υπολόγισε σωστά κι αντί να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι το “τρίποντο” πήγε στην  πλευρά των γηπεδούχων, με την ομάδα της Αγχιάλου να “πιανει” πλέον κορυφή, ισοβαθμόντας με τη Δάφνη, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο, αφού δεν έχει κάνει το ρεπό της.

Με Πήλιο, Αμπριγιά και Καραγιώργο στο α’ μέρος και με Σγαντζή στο β΄ οι καλύτερες  ευκαιρίες της Αγχιάλου.

Με Δημόπουλο στο 32’ και 44’ οι καλύτερες ευκαιρίες στο α’, με τον παικτη του Ιάσονα στη μια περίπτωση να μην προλαβαίνει και στη δεύτερη να γλιστρά λόγω της λάσπης, ενω΄βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

Με σουτ των Ζατσάι (47’) ελάχιστα άουτ, Τσίγκα (75’) σουτ από κοντά που αποκρούστηκε και σουτ του Άλμπαν (66’) κι (80’) πολύ καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, ενώ η καλύτερη ήταν σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιωργή  με τη μπαλα να αποκρούεται πάνω στη γραμμή τέρματος και τους φιλοξενούμενους να πιστεύουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, σε μια έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη φάση…

Φ. Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Κορέντης, Μπερτζέμης, Μαυρόπουλος, Λαζόγλου, Καρπέτας, Τσέλιος, Πήλιος (46′ Σγαντζής)
Καραγιώργος (90′ Κουτσοκέρας), Απριγιάν (91′ Βέτσικας), Τσακόγιας, Μυλωνάς (70′ Αρμάγος)

ΙΑΣΩΝ: Μοράβα,Σαββάκης (75’ λ. τρ. Κουσιαρής), Σπύρου, Γαλιούρας, Αλβανόπουλος (55′ Λάμπρου), Τσίγκας, Άλμπαν, Πουρνάρας, Δημόπουλος, Γιωργής, Ζατσάι

Η βαθμολογία, όπως διαμορφώνεται μετά τη διεξεγαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρηση:

* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Άνθ. Γαζής, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002, Τοξότης, Δάφνη, Ιάσων, Πανιώνιος
**Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις