Νίκη Βόλου: Για την πρόκριση στην Κρύα Βρύση

Τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης αντιμετωπίζει, σήμερα (15/9) στις 16:30 η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης “Ιωάννης Τερζεκίδης” και θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Φουστάνας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Ιωάννης Φακανάς από την ίδια ΕΠΣ.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να πετύχουν το 2/2 στα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια, προχωρώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Όπως τόνισε ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά, ο στόχος στο σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι μόνο η πρόκριση αλλά και η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Ξηροφώτος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά ήταν οι εξής:  Τσέλιος, Οικονομόπουλος (62’ Κρυπαράκος), Γκαντέλιο, Κούφας, Βλάχος, Σαλαμούρας (46’ Λίταινας), Σίλβα (73’ Κουτσιμπάνας), Αρίας, Δούμτσης, Τσιλιγγίρης, Τζιώρας (68’ Προδρομίτης)

Η βολιώτικη ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης καθώς εκτός των φίλων της που θα ταξιδέψουν με τα αυτοκίνητά τους, οι Blue Angels ναύλωσαν πούλμαν για τη μετάβασή τους στην Πέλλα.

Οριστικε η ώρα και η ημερομηνία του μεγάλου αγώνα Κυπέλλου της 3ης φάσης που θα δώσει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντι της ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ! Την Κυριακή λοιπόν γιορτάζει όλη η ποδοσφαιρικη ΠΕΛΛΑ και κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής μας να έρθουν να απολαυσουν όμορφο ποδόσφαιρο και ιστορικές στιγμές για τον ” ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ” !

Για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης το ματς αποτελεί γιορτή, όπως αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις της ομάδας της Πέλλας. Στην 3η φάση προκρίθηκε κερδίζοντας εύκολα την Αστραπή Μεσοποταμιάς με σκορ 5-1.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Δ. Βοταρής στο παιχνίδι Κυπέλλου της 2ης φάσης ήταν οι εξής: Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Γαβριηλίδης, Ιωσηφίδης, Αλμαλής, Ξανθόπουλος (76′ Κετόγλου) , Τσερρίκου (46′ Χατζηδιαμαντής), Καράμπελας (67′ Βασιλειάδης Ν.), Τζάνι, Ταουσάνης (67′ Γραμματικού) , Τζήμας (46′ Χατζηαλεξιάδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις