Νίκη για Αγ. Παρασκευή… διαμαρτυρίες για Μυρμηδόνες

Με νίκη πέρασε από τον Πλάτανο η Αγία Παρασκευή, επικρατώντας επί των τοπικών Μυρμηδόνων με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι  πήραν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με το γκολ της αναμέτρησης να επιτυγχάνεται στο δεύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας γι’ ακόμη μια φορά σκόρερ το Σιόβα.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες. Στη δύναμη πήγε το παιχνίδι, δεδομένου και του δύσκολου και βαρύ αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας της βροχής που προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς, οι γηπεδούχοι  δημοσιοποίησαν ανακοίνωση στην οποία αμφισβητούν γενικότερα τις διαιτητικές αποφάσεις και ιδιαίτερα το εις βάρος τους πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα και στη διάρκεια τους αγώνα.

Στο 14’ είχαμε, σωστά, ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα,  στην ολοκλήρωση μιας ωραίας ενέργειας χωρίς παράβαση, αλλά ο Χατζημητροφάνης που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ παρεμβλήθηκε,  ακούμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα το γκολ να μη μετρήσει.

Στο 28’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν εκτελέστηκε απευθείας φάουλ ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής εκτινάχθηκε κι έδιωξε στο “παραθυράκι”. Στη συνέχεια της φάσης Τετριμίδας και Ναούμ απέτυχαν δύο φορές να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 38ο λεπτό,  προσπάθεια του Χρόνη για την Αγία Παρασκευή, με σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή  των δοκών της εστίας των γηπεδούχων κι από εκεί άουτ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 65’, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σαββίδης, έκανε έξοδο και βρήκε στο κεφάλι τον παίκτη της Αγίας Παρασκευής

Σιόβα  κι ενώ στην εξέλιξη της φάσης σημειώθηκε γκολ- οφσάιντ που σωστά δεν μέτρησε, ο διαιτητής υπέδειξε  πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε, Σιόβας, που ήταν εύστοχος και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά το 0-1 οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι από σουτ που έγινε από πλάγια θέση με τον Ναούμ.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Σαββίδης, Φαράντος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Μάντζαρης, Μπίνας (70 Ν. Βούλγαρης), Μπούρχας, Δημητρίου, Αράπης (65’ Καρατέεφ), Ναούμ, Τετριμίδας
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Πάσα (68’ Μαρμαρινός) , Μαστακούλης , Τσίλογλου (66’ Παπαδήμας), Ρακής (88’ Ρουσσάς), Σιόβας, Κατσαγεωργίου (88’ Πετρούλιας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις