Ξεμούδιασμα για τον Πιερικό, 8-1 τους Πόντιους Κατερίνης

«Ξεμπούκωσε» με το… καλημέρα στα φιλικά ο Πιερικός, κερδίζοντας με το ευρύ 8-1 τους Πόντιους Κατερίνης στο παρθενικό τεστ, με το 4-0 να είναι ήδη το σκορ στο πρώτο ημίωρο.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής, όπως μαρτυρά το σκορ, με τους «μελανόλευκους» να είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, ενώ το επόμενο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο (24/8, 18.00), εντός με τον Πανθρακικό.

Για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη σκόραραν στο πρώτο μέρος ο Κέρι (10΄ 1-0 σε ασίστ Παπαδόπουλου), ο Μυρωτής (15΄ 2-0 με κεφαλιά), ο Χρ. Παπαδόπουλος (3-0 στο 25΄ με κεφαλιά) και Γατόπουλος (4-0 στο 30΄ με σουτ εκτός περιοχής).

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί δεν έπεσαν, με τον Κώτσογλου να πετυχαίνει δυο γκολ, στο 50΄ (5-0 με προβολή σε σέντρα του Ζησούλη) και το 90΄ (τελικό 8-1 με διαγώνιο σουτ).

Άλλα δυο τέρματα πέτυχε ο Ζαπουνίδης, στο 80΄ με μακρινό σουτ για το 6-1 και στο 83΄ με πλασέ για το 7-1. Το μοναδικό γκολ για τους Πόντιους πέτυχε με κεφαλιά ο Ζαμαντζάς, στο 60΄ μειώνοντας τότε προσωρινά σε 5-1.

Πιερικός-Πόντιοι Κατερίνης 8-1

Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Χατζησάββας, Μυρωτής, Στόιος, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος, Λαγός, Ματζαλάκου, Γατόπουλος, Κέρι, Χρ. Παπαδόπουλος, Μπαστακός. Έπαιξαν και οι Τσακνάκης, Πάτρικ, Τσαγκαλίδης, Σουλιώτης, Κωτσιόπουλος, Κοντοθανάσης, Ζησούλης, Χαμπίμπ, Χατζηπουργάνης, Κώτσογλου, Σεχολάρι, Μαυρίδης, Κωνσταντινιδης, Ζαπουνίδης.

Πόντιοι Κατερίνης (Παναγιώτης Παρασίδης): Καρασαββίδης, Ζώρας, Παπαδημητρίου, Μπόζογλου, Αδαμόπουλος Β., Καραφουλίδης, Ζαμαντζάς, Φωτιάδης, Σαφέτης, Αδαμόπουλος Δ., Παρασίδης. Έπαιξαν και οι Καρυώτης, Φτεριώτης Δ., Κουρνούτης, Φτεριώτης Γ., Χρυσίδης, Στεφανίδης, Ζαζόπουλος, Κατσίμπουρας, Κυλώνης και Μίγκος.

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις