Ολυμπιακός Βόλου: “Βιντεοθεραπεία” και δύο μεταγραφές…

Παρά το μέτριο ξεκίνημα, στον Ολυμπιακό Βόλου είναι αποφασισμένοι να μπουν σε τροχιά πρωταθλητισμού, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Η εντός έδρας ήττα από τον Θεσπρωτό έχει πεισμώσει παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση κάτι που φάνηκε από τη χθεσινή ημέρα όταν αποφασίστηκε αντί για προπόνηση, να γίνει ομιλία του προέδρου, Γιάννη Παπαδόπουλου στους παίκτες και να ακολουθήσει αναλυτικό βίντεο με τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Θεσπρωτό ώστε να μην επαναληφθούν. Η “βιντεοθεραπεία” περιελάμβανε και σκανάρισμα του επόμενου αντιπάλου, της Κοζάνης ώστε από σήμερα όλοι να δουλέψουν στο πλάνο με το οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ και μέχρι τις 25 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος, αναμένεται να γίνει κίνηση απόκτησης δύο ποδοσφαιριστών. Οι πληροφορίες του goalpost.gr αναφέρουν πως ο ένας είναι επιτελικός μέσος και ο άλλος σέντερ φορ. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα ώστε να ενσωματωθούν στο ρόστερ το συντομότερο δυνατόν και να ενισχύσουν την ομάδα στις δύο νευραλγικές θέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις