Ολυμπιακός Βόλου: “Φαίνεται πως επιστρέφουμε στο ΕΑΚ – Τα εισιτήρια και ο τρόπος εισόδου”

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στο ΕΑΚ και η ερυθρόλευκη διοίκηση  ενημερώνει τον κόσμο για τις θύρες που θα λειτουργήσουν και τον τρόπο εισόδου σ’ αυτές. Παρά το παραχωρητήριο αλλά και την άδεια αγώνα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κρατά και μία επιφύλαξη καθώς στην σχετική ανακοίνωση γράφει  “η ομάδα μας φαίνεται ότι μετά από 6,5 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι σε αγώνα Εθνικών πρωταθλημάτων στο ΕΑΚ”

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα μας φαίνεται ότι μετά από 6,5 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι σε αγώνα Εθνικών πρωταθλημάτων στο ΕΑΚ

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό (13/10,16:00) θα υπάρξει γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Λόγω αυξημένης ζήτησης θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων σήμερα Παρασκευή 11/10 16:00-21:00 και το Σάββατο 12/10 το πρωί 10:00-13:00 και το απόγευμα 17:00-20:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΕΑΚ, κάτω από την Θύρα 3 (είσοδος από την Θύρα 3).

ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ 

Η Θύρα 3 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Η είσοδος των κατόχων VIP διαρκείας και των εισιτηρίων ημέρας θα γίνεται από την Θύρα 4. Οι κάτοχοι VIP έχουν θέση στα καρεκλάκια της Θύρας 4.

Όλα τα υπόλοιπα διαρκείας θα εισέρχονται αποκλειστικά από την Θύρα 5 του Σταδίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Την μέρα του αγώνα (13/10,16:00) θα λειτουργήσει πριν τη σέντρα το εκδοτήριο του Κολυμβητηρίου για τις ανάγκες των φιλάθλων, ενώ στην είσοδο της Θύρας 4 θα γίνεται διάθεση των καρτών διαρκείας και προεγγραφές για τα ρούχα της ομάδας.

Όλοι στο γήπεδο με προσοχή και σεβασμό στον αγώνα που έχουμε κάνει όλοι. Όποιος φέρει σε κίνδυνο το σύλλογο, είναι προσωπικά υπεύθυνος και η διοίκηση δεν θα αφήσει ανυπεράσπιστο το σύλλογο απέναντι σε κανέναν. Όχι μαγκιές, όχι ξεσπάσματα, όλοι φωνή, πάθος και ενότητα για την αγάπη μας για την ομάδα.

Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις