Πίστη για νίκη με Καλλιθέα (pregame)

Μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League θα επιδιώξει να κάνει το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 17:00) ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Athens Kallithea.

Το ματς αυτό θ’ ανοίξει την «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας κι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο ξεκίνημα της σεζόν για τους δύο «μονομάχους» η ισοπαλία δεν «βολεύει» κανέναν.

Επιστροφή στις νίκες με νέο προπονητή

Προερχόμενος από 4 ήττες σε 5 ματς (μετρά μία νίκη εκτός έδρας), ο Βόλος άλλαξε προπονητή μεσοβδόμαδα, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να διαδέχεται τον Ισπανό, Χοακίν Γκόμες. Οι διοικούντες ελπίζουν ότι με την αλλαγή αυτή η ομάδα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

Ο νέος τεχνικός του Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντε Καμπς, χωρίς ν’ αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Η αποστολή που επέλεξε αποτελείται από 20 παίκτες. Πρόκειται για τους: Σιαμπάνη, Κόβατς, Μύγα, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλο, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνη, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν και Κόσζτα.

Με απουσίες για το πρώτο «τρίποντο»

Η Athens Kallithea στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» αποδίδει – κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Ετσι μετά από 5 παιχνίδια μετρά 4 ισοπαλίες (μεταξύ άλλων με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Μάσιμο Ντονάτι με τους τραυματίες, Πασσαλίδη, Μαρότα και Μεχίας, άπαντες στο αθηναϊκό συγκρότημα θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο «τρίποντο».

Η αποστολή του Ιταλού προπονητή αποτελείται από τους: Πάντο, Μπερναμπέ, Γκέλιο, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοτς, Καινούργιο, Μανθάτη, Σοϊρι, Τσιβελεκίδη, Ματίγιεβιτς, Μίριν, Βασιλόγιαννη, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνα και Βαλμπουενά.

Την αναμέτρηση Βόλος – Athnens Kallithea θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών. Στον VAR ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κατοίκος (Χριστοδούλου, Καραγκιζόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαδόπουλος, Παπαδάκης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις