Παίκτης της Αγίας Άννας ο Παπαεμμανουηλίδης: «Στόχος η άνοδος»

Την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Παπαεμμανουηλίδη ανακοίνωσε η Αγία Άννα. «Στόχος η άνοδος» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής ευχόμενος σε δέκα μήνες να πανηγυρίσει τον προβιβασμό της νέας του ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Παπαεμμανουηλίδη.

Ο Κώστας κατάγεται από τον Βόλο, είναι 24 ετών κι αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ολυμπιακό Βόλου, ΝΠΣ Βόλος, Ακρόπολη Σέσκλου, Αστέρα Ιτέας, Α.Ε. Ερμιονίδας, Αναγέννηση Ιεράπετρας και Γ.Σ. Αλμυρού, καταγράφοντας, μεταξύ άλλων, περίπου 50 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές σεζόν, λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων, αγωνιζόταν στην Κομοτηνή, με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών, στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον προπονητή μας, κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου, στην κοινή τους πορεία στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

Η οικογένεια της Αγίας Άννας καλωσορίζει τον Κώστα και του εύχεται μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία!»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της μεταγραφής του πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαεμμανουηλίδης τονίζοντας πως στόχος είναι η άνοδος: «Έλειπα τρία χρόνια από την πόλη, αλλά φυσικά είχα άποψη για όλα όσα συνέβαιναν εδώ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την Αγία Άννα, έχει άρτια οργάνωση και κάθε χρόνο θέτει υψηλότατους στόχους, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Με τον κ. Κούρτογλου είχα συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στον Αλμυρό. Η γνωριμία και η συνεργασία μας με τον coach, κατά το παρελθόν, ήταν ένας λόγος παραπάνω για να έρθω εδώ. Είχαμε τις απαραίτητες επαφές, πριν συμφωνήσω με τον σύλλογο.

Θα χαρώ πολύ να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Εύχομαι σε δέκα μήνες να πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και τον προβιβασμό μας στην παραπάνω κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις