Παραμένει στην Αγία Άννα ο Άγγελος Αργύρης

Παίκτης της Αγίας Άννας θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο Άγγελος Αργύρης. Στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του διευκρινίζεται πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο έμπειρος αμυντικός θα έχει περιορισμένη αγωνιστική συμμετοχή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Αργύρη.

Ο Άγγελος βρίσκεται στην Αγία Άννα από τον Ιανουάριο του 2023, κοσμώντας με την ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, παρουσία του την οικογένειά μας. Την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ο χρόνος του σε σχέση με την ποδοσφαιρική του ενασχόληση ενδέχεται να είναι περιορισμένος, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας, βοηθώντας με την εμπειρία, την διάθεση και την σπουδαία προσωπικότητά του, όσο του επιτρέπεται και μπορεί.

Ο ίδιος, με την επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας μας, δήλωσε:

«Όπως είναι γνωστό, λόγω του περιορισμένου χρόνου μου τη νέα σεζόν, θα είναι δύσκολο να ακολουθώ την ομάδα σε όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και να βοηθήσω.

Η Αγία Άννα, για τα δεδομένα της πόλης μας και του τοπικού μας ποδοσφαίρου, είναι μία μεγάλη ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Βάσει της εμπειρίας μου, κρίνω πως ο σύλλογος λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά. Όλα τα παραπάνω με έκαναν να αποφασίσω πως, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ για την ομάδα της Αγίας Άννας».

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται στον Άγγελο μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις