Πενθεί η οικογένεια της Αγίας Άννας: “Έφυγε” ο Ζαχαρίας Τσιουρέλης

Πενθεί η οικογένεια της Αγίας Άννας.

Πέθανε ο Ζαχαρίας Τσιουρέλης, πατέρας του Κώστα και του Σεραφείμ.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου:

“Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο, οι αθλητές και το λοιπό προσωπικό του Αθλητικού Συλλόγου «Η Αγία Άννα» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Τσιουρέλη για την απώλεια του «Πατριάρχη» της, Ζαχαρία, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα (12/9) το πρωί, με την σκέψη όλων μας να βρίσκεται δίπλα στα μέλη της σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.
Στο πλαίσιο της ιδιαίτερα δυσάρεστης αυτής είδησης, γνωστοποιείται η αναστολή λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας για σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή (12-13/9)”.

Δήλωση του αγωνιστικού τμήματος για τον χαμό του Ζαχαρία Τσιουρέλη:

«Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της Αγίας Άννας, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κωστούλας, ο προπονητής, Αλέξανδρος Κούρτογλου, ο προπονητης τερματοφυλάκων, Κώστας Γρηγοριάδης, όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο φροντιστής, Δημήτρης Στεργιάκης, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό του Ζαχαρία Τσιουρέλη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Όλο αυτόν τον καιρό που βρισκόμαστε στο έμψυχο δυναμικό αυτού του συλλόγου, έχουμε διαπιστώσει πως ο όρος «ομάδα – οικογένεια» στην περίπτωση της Αγίας Άννας αποτυπώνεται στον απόλυτο βαθμό. Βρισκόμαστε, λοιπόν, στο πλευρό των μελών της αθλητικής μας οικογένειας, του Κώστα Τσιουρέλη, του συμπαίκτη και φίλου μας, Σεραφείμ, των αδελφών τους, Αγγελικής και Κατερίνας και της αγαπημένης τους μητέρας, Φανής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις