«Πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου»

Για τη νίκη ψυχολογίας με 2-1 εντός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο τεχνικός της Κοζάνης, Χάρης Βοριαζίδης, που συμβάλλει στο να καθιερώνονται σταδιακά αρκετά νεαρά ταλέντα της περιοχής στο βασικό κορμό, ενώ ένα από αυτά, ο Κυπαρίσσης Μίχος, που παίζει πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική, χρίστηκε και σκόρερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα ήταν πολύ μεγάλη νίκη, με ένα καλό αντίπαλο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε ενδιαφέρον. Είχαμε καθαρές φάσεις, μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι. Η προσπάθεια περισσότερο να κρατήσουμε το σκορ δε μας άφησε να παίξουμε λίγο πιο ώριμο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη».

«Θα μπουν και άλλα παιδιά, τους πιστεύω πολύ»

Για να συνεχίσει ο Βοριαζίδης: «Δεν επικαλούμαστε σαν δικαιολογία σε καμία περίπτωση, αλλά όταν μια νέα ομάδα ξεκινά, με πολλά νέα παιδιά, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν αυτά σε ένα νέο για αυτούς πρωτάθλημα, πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το είπαμε εδώ και καιρό ότι προσπαθούμε να φέρουμε όλα τα νέα παιδιά της περιοχής, που πραγματικά έχουν ταλέντο, να παίξουν στην ομάδα της πόλης, που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι κάτι παραπάνω από το τοπικό που έχουμε και σε αυτή τη λογική, ως νέα ομάδα, πάνε καλά, είμαι ευχαριστημένος. Θέλει λίγο χρόνο, θα μπουν και άλλα παιδιά, γιατί τους πιστεύω πολύ».

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις