Πρώτη νίκη για Διαγόρα, πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ Β’

Με μερικά μακρινά και συνάμα άστοχα σουτ και για τις δύο πλευρές κύλησαν τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στο απόλυτο μηδέν.

Ανέβασε ρυθμούς όμως έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ Β’

Με περισσότερη ενέργεια και διάθεση βγήκαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ Β’ διατήρησε την υπεροχή του και είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Κανίς στο 54′. Από την άλλη, ο Διαγόρας αμύνθηκε σωστά, κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση των γηπεδούχων και προσπάθησε, δίχως αντίκρισμα, να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων.

Πρώτο γκολ στη σεζόν για τον Διαγόρα

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 δύσκολα θα «σπάσει», ο Τασιούρας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μανωλάκη και ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε πέναλτι. Ο Τσιαντούλας νίκησε τον Μοναστηρλή και πέτυχε το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων στη σεζόν.

Απάντησε με το ίδιο… νόμισμα ο Ουρτάδο

Η πίεση του «δικεφάλου» στη συνέχεια, απέδωσε… καρπούς, αφού ο Ουρτάδο βρήκε δίχτυα στο 87′, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον Τσιαντούλα, και «έγραψε» το 1-11.

Απίθανο βολέ του Ολιβέρι για τη ροδίτικη «λύτρωση»

Δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ Β’ ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Ολιβέρι έπιασε ένα απίθανο βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκτέλεσε τον Μοναστηρλή και χάρισε στον Διαγόρα την πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ Β’ – Διαγόρας Ρόδου 1-2

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων (46′ Τασιούρας), Τσαούσης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (58′ Κουλούρης), Μπράντονιτς (72′ Γκούμας), Κανίς (72′ Μύθου), Ρουμνιάντσεβ (78′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.

Διαγόρας Ρόδου (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (80′ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς (89′ Σταματούλας), Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας, Μανωλάκης, Κοκκίνης (46′ Ολιβέρι), Μανιάς.

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις