Σκόνδρας: «Γερές βάσεις με το δύο στα δύο ο ΑΟ Τρίκαλα»

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 μίλησε σήμερα ο Νίκος Σκόνδρας που σχολιάζοντας το πώς ξεκίνησε η ομάδα είπε:

«Η ομάδα έχει κάνει το δύο στα δύο σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι βάλαμε γερές βάσεις με αυτά τα δύο αποτελέσματα για την συνέχεια. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα και κοιτάζουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε την νίκη. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και να τον ευχαριστήσουμε που μας βοηθά και έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα».

Για το πρωτάθλημα σημείωσε: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό με πολλές ιστορικές ομάδες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σοβαρά και με όποιον παίζουμε να το παίρνουμε, να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία ώστε να έχουμε ελεύθερα τα πόδια μας για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την δουλειά του Νίκου Μανούρα και το γεγονός ότι η νέα διοίκηση κράτησε πολλά παιδιά από το περσινό ρόστερ είπε: «Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουν μείνει στην ομάδα πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα και υπάρχει μία βάση ενώ έχουν έρθει και παιδιά με ποιότητα. Ο Νίκος Μανούρας γνωρίζει τα περισσότερα παιδιά της ομάδας από παλιότερες συνεργασίες, είναι γνώστης της κατηγορίας και πιστεύω ότι με την σωστή καθοδήγηση θα δούμε φέτος καλά πράγματα».

Τέλος η υπόσχεση που έδωσε στους Τρικαλινούς φιλάθλους ήταν: «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα παλεύουμε Κυριακή με Κυριακή, παιχνίδι με παιχνίδι και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να τους γυρίσουμε στο γήπεδο».

goal-trikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις