Σταματίου: «Σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο θα δινόταν πέναλτι»

Ο Κώστας Σταματίου παρά την πικρία για το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και θα πετύχει τον στόχο της. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου άφησε σαφείς αιχμές για τα σφυρίγματα των διαιτητών ενώ σημείωσε πως αυτό που λείπει από την ομάδα του είναι τα τελειώματα στις φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταματίου, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, σαφώς, στην προσπάθεια που κάνουμε να ανελιχθούμε βαθμολογικά.

Θα μου επιτρέψτε όμως να πω, πως σήμερα είδαμε μία καλύτερη εικόνα της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές είχαν αποθέματα ψυχικά, πάλεψαν το παιχνίδι. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ και δυστυχώς για ακόμη μία φορά το πληρώνουμε αυτό.

Πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι κι επειδή τα αποτελέσματα είναι όλα ισοπαλίες, υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε, δεν τα παρατάμε σε καμία περίπτωση, αφήνουμε πίσω το παρελθόν, δουλεύουμε κάθε μέρα μ’ αυτά τα παιδιά, ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Είδατε και σήμερα παίζαμε με πολλά νέα πρόσωπα, αυτά τα παιδιά προσπαθούν και σαφώς σήμερα είχαμε βελτιωμένη εικόνα από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Για τους λόγους που δεν έρχεται το γκολ: «Αυτή τη φορά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αυτό που μας λείπει είναι ένας έμπειρος παίκτης για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω όμως πως εφόσον δημιουργείς, στα επόμενα παιχνίδια θα έρθει το γκολ»

Για τη διαιτησία και αν αδίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου: «Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο πρώτος βοηθός. Με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του παρέσυρε και τον διαιτητή. Δεν θέλω να κάνω κρίση για τη διαιτησία αλλά δεν νομίζω πως και οι διαιτητές στέκονται στο ύψος τους. Δεν σφυρίζουν σωστά μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου»

Για τη φάση στο φινάλε που οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά: «Δεν έχω άποψη για τη φάση, όμως οι παίκτες μου λένε πως ήταν πέναλτι και σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο θα σφυρίζονταν η παράβαση»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις