Στην Ανόρθωση Ίλτσογλου και Σιρολιάνης

Την απόκτηση των Γιώργο Ίλτσογλου και Κώστα Σιρολιάνη ανακοίνωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Δυο από τους πολυτιμότερους παίχτες της Ανάληψης τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν με την διοίκηση του συλλόγου και ντύνονται στα κυανέρυθρα για την φετινή σεζόν που θα βρει τους Βολιώτες στης Γ’ εθνική.
Οι δυο αθλητές που διακρίθηκαν με την Ανάληψη, έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑΘ πέρυσι, ενώ πληρούν τα στοιχεία που έχουν βάλει ως προτεραιότητα οι διοικούντες της Ανόρθωσης αφού είναι ταλαντούχοι, και φιλόδοξοι ώστε να χτιστεί μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική αλλά και με μέλλον.
Ο Γιώργος ο Ίλτσογλου είναι 33 χρονών, αγωνίζεται ως περιφερειακός, πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και πρώτος στα τρίποντα και διακρίνεται για το μακρινό του σουτ. Έχει ύψος 1.86 με συμμετοχή στα κλιμάκια εφήβων των προεθνικών ομάδων ενώ εκτός από την Ανάληψη όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια έχει αγωνισθεί επίσης στον Ολυμπιακό Βόλου(Γ’ Εθνική) και στην Αγριά όπου στέφθηκε πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΘ.
Ο Κώστας ο Σιρολιάνης είναι 20 χρονών, είναι φοιτητής στην πόλη μας με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, αγωνίζεται ως σέντερ, έχει ύψος 2.02 και διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο αλλά και για τα αμυντικά του προσόντα.
Μέσα στις ημέρες θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες αφού Ανόρθωση και Ανάληψη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε όλα τα επίπεδα, και σε όλα τα τμήματα. Οι διοικήσεις των δυο συλλόγων συμφώνησαν στην συνεργασία πιστεύοντας στην δύναμη της ένωσης των δυνάμεων ώστε ο Βόλος να αποκτήσει μια ομάδα δυνατή, σε Εθνικές κατηγορίες(όπου μπορεί να φτάσει) ενώ ταυτόχρονα να δίνεται και χρόνος συμμετοχής και στους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών(ενώνονται και αυτές) ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν και να έχουν πορεία και εξέλιξη στο μπάσκετ.
*Στην φωτογραφία οι Κ.Σιρολιάνης & Γ.Ίλτσογλου με τον έφορο της Ανδρικής ομάδας κ. Στάθη Μάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις