Στην Κατερίνη για την πρώτη ΝΙΚΗ

Τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει, σήμερα στις 3 μ.μ., στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, για τον Βόρειο όμιλο της SL2. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, θέλει να γευτεί την πρώτη του νίκη, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που παρά τις καλές του εμφανίσεις, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Νίκη και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου δεν ανακοίνωσαν αποστολές, με τους προπονητές των δύο ομάδων να επιλέγουν την τελική 20αδα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

O Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Οικονομόπουλου, Κρυπαράκου, Σαλαμούρα και Σούλη που βρίσκονται στα “πιτς” με προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γιώργος Κυριαζής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με μόνον αμφίβολο τον Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θανάσης Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Μαυρίδης (Κιλκίς) και Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Φώτης Τερετίδης (Καβάλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις