Στη Γ’ Εθνική Ατρόμητος Παλαμά και Θήβα

Στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται την ερχόμενη (2024-2025) αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά, όπως επιβεβαίωσε στο KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Αλέξης Σφήκας.

Αυτό γιατί υπάρχουν ομάδες που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής και ως εκ τούτου η ΕΠΟ απέστειλε σχετική πρόσκληση στην διοίκηση του Ατρομήτου για την πληρωμή του παράβολου για την συμμετοχή στην Γ’ εθνική και την υποβολή των εγγράφων, διαδικασία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ατρομήτου αν και κατέκτησε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το ένα εκ των τριών εισιτηρίων ανόδου την περασμένη άνοιξη λόγω ένστασης που κατέθεσε η Ανθούπολη για αντικανονική συμμετοχή αθλητή του Ατρομήτου στο μεταξύ τους παιχνίδι τέθηκε εκτός των θέσεων ανόδου (πρώτη επιλαχούσα καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα).

Αποδέχθηκε την πρόσκληση και η Θήβα

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας δέχθηκαν πρόσκληση από την ΕΠΟ ώστε να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, την οποία και θα αποδεχθούν δηλώνοντας έτοιμοι για την πρόκληση.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήβα:

Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τον κόσμο του ότι η ομάδα δέχθηκε επίσημη πρόσκληση από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2024/2025, την οποία και θα αποδεχθούμε καθώς η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ιστορικής πορείας της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις